Idrettsmerket 2015. Runde 1 av 3

Idrettsmerket 2015. Runde 1 av 3


Arrangør: Hognestad IL

Tid


Velkommen til idrettsmerket 2015!

I år feirer idrettsmerket 100 år. Idrettsmerket er en fin måte å holde seg i form på, og det er veldig sosialt, for både store og små. Det kan tas av alle som fyller 16 og oppover i år, men det er lov å ta med folk i alle aldrer som heiagjeng. Det er ikke noen øvre grense for alder!
Husk; Det skal være gøy å ta idrettsmerket.

På banen blir det arrangert øvelser som løping/kappgang, sykling, kule/diskos/ball og hopp.

I tillegg blir det merket opp løyper for løping, rulleski- og skøyter og sykling 3/5/10 km.

Litt praktisk info; Ta på goe sko og klær. Det er ikke alltid det er strålende sol for det om det er merketaking, så sjekk værmelding litt i forkant. Det er mulighet for å komme seg inn i buå for en pust i bakken og litt tørking . Ta med drikkeflaske og penn for registrering.

Kontrollkort for registrering blir utdelt (de oransje kortene som matcher de flotte HIL-huene)
Kontrollkortet kan enten leveres inn for hver gang, eller enda bedre; tas med heim for utfylling etterhvert du klarer de forskjellige aktivitetene. De skal levers inn til registrering, så vær nøye med utfylling av navn, adresse og fødselsdato.

For dere som satser på landeveisøvelsene; husk hjelm og refleksvest. Tenk sikkerhet!

Idrettsmerket er delt opp i 2 hoveddeler. 1; Aktiviteter på banen og/eller i løypene. Det blir 3 runder i år for å få det ferdig. 2; Hjemmeøvelser. Her må det oppføres 20 ganger med fysisk aktivitet i minst 30 minutter. Feks turgåing, styrketrening, spinning/sykkel eller jogging. Det må og gjennomføres 3 turmarsjer/turritt. Eller et (halv)maraton, hvis du er så sprek. Her teller alt fra svømmestevner til Nordsjørittet og 7-nutsturen. Men ikke stress; det går an å dele dette opp. Dere har helt frem til nyttår på å gjennomføre. Kort må leveres inn til meg før 15 Januar for å bli
registrert.

Her kan du lese mer, eller laste ned info, kontrollkort eller årbok.

http://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/idretts...

Møt opp på stadion torsdag 28 Mai kl. 19. For dere som ikke kan: De neste rundene går 4 Juni og 20 August. Vel møtt!!

Mvh Zofia (Tlf 91644856)

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.