Årets første treningskamp: Kåsen - Hognestad.

Postet av Hognestad G 8 år den 9. Mar 2015

4 gutter og 5 jenter gav full innsats i 1.klassingenes første treningskamp.Heiarop før og etter kampen er kjempeviktig!

Det ble mange mål og mye gøy. Selve kampen spilte vi slik: 2 keepere fikk stå hver sin omgang, mens resten av laget ble byttet ut hvert 5. minutt. Altså fikk hver spiller totalt 20 minutt spilletid. Keeperne fikk i tillegg 10 minutt hver som utespiller i den omgangen de ikke stod i mål. Når man er nybegynner er det veldig viktig at alle får like mye spilletid og at alle får prøvd seg flere steder på banen.


Så glade var vi etter kampen.

Vi følte det viste igjen på banen at det har vært bra oppmøte på treningene og at ivrige 1. klassinger følger med på hva som blir sagt og gjort. Samtidig fikk vi trenere en indikasjon på at vi kan øve enda litt til på kampreglene frem mot seriestart. Da spesielt at vi må la det andre laget få begynne med ballen uten at vi går rett på, og at vi må komme godt tilbake på egen banehalvdel etter at vi har scoret mål.Høflighet og fair play er en viktig del av fotballen. Her takker vi for kampen med store smil.

Høydepunktet for oss trenerne var kanskje å høre en av ungene rope til de andre: "dette æ dæ gillaste æg nogen gong he våre mæ på". FOTBALLGLEDE er vel det aller viktigste...?

Ny treningskamp om ikke så altfor lenge blir mot Rossland.


Jette & Tone

Kommentarer

— Guest