Boot Camp Gruppetrening med Personlig Trener Hilde Hognestad

Postet av Hognestad IL den 13. Feb 2015
Det pågår for tiden Boot Camp i Hognestad hallen. Her er det ti påmelde deltakere som trener to dager i uken med personlig trener Hilde Hognestad. Dette programmet varer i syv uker som utgjør 14 gode treningsøkter. Da det kun er plass til 10 stk ble det tidlig fult på Hildes opplegg. Men om etterspørselen er stor nok så vurderer Hilde ei gruppe til, men da blir det en gang i uken og lørdag ettermiddag.
Gi lyd om du har lyst til: hildehognest@gmail.com
Eventuelle påmeldinger og oppstart vurderes etter det.

Tidligere kunder omtaler trening med Hilde:

"Hilde er ein fantastisk god trenar som har ein tålmodig og respektfull framtoning, og er veldig flink til å sette opp individuell plan samt felles for ei gruppa. Eg såg fram til kvar trening med glede. Anbefales!"

"Treningene med Hilde var veldig motiverendes og inspirerende. Hun er veldig flink til å se hver enkelt person og skreddersyr plan etter dette. Hun innehar gode kunnskaper om trening og anatomi. Anbefales på det sterkeste!"

"Opplevde fysisk fremgang, hvor styrke og utholdenhet ble betraktelig bedre. Gjennomført bra opplegg hvor jeg opplevde at hele kroppen var i fokus"

"For meg har Hilde betydd en ny gnist på treningshverdagen. Hun ser alle og kan tilrettelegge uansett hva slags form man er i. Kanonkjekt!"Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.