Mine damer og herrer!

Postet av Hognestad IL den 6. Des 2015

På det ekstraordinære årsmøtet som ble holdt i kveld ble det stemt FOR å gå med på forslaget fra formannskapet i kommunen om å overta drift av anlegg. Det betyr at styret nå sier ja til kommunen om å gå videre med planen om å bygge klubbhus.

Resultatet av stemmeopptelling. 34 for, og 3 mot.Årsmøte søndag kl 20 i forsamlingshuset

Postet av Hognestad IL den 4. Des 2015

Me vil gjerne minna om ekstraordinært årsmøte sundag 6. desember kl 20.00 i forsamlinghuset på Hognestad. Dette møtet gjelder nytt klubbhus og eigarforholdet på anlegget.


Saksliste:


1: Godkjenning av innkalling

2. Avvik fra 2-vegersregelen

3. Val av tellekorps for skriftlig avstemming

4. Framlegging av alternativ

A. Godta formannskapets forslag

B. Vente til kommunen står som eiger

5. Avstemming


Me ønsker alle medlemmer velkommen til møte. Mvh Styret i HILI form til jul?

Postet av Hognestad IL den 24. Nov 2015

Mette på Jæren Sportsenter kommer med et knalltilbud til alle medlemmer. Klikk in på lenken, eller sjekk ut heimesiden


Jæren Sportssenter


Tilbud HIL.docxInnkalling til ekstraordinært årsmøte i HIL

Postet av Hognestad IL den 24. Nov 2015

I forbindelse med tildeling av penger til nytt klubbhus blir det holdt ekstraordinært årsmøte på forsamlingshuset


SØNDAG 06.12.15 KL. 20.00


Draumen om ein samlingsstad

Postet av Hognestad IL den 5. Nov 2015

På vei mot vår felles draum om ein samlingsstad på Hognestad, var fleire representantar frå Hognestad på besøk hjå kommunen i går for å fronta vårt klubbhus. Målet er å få inn klubbhuset i budsjettet for 2016 for så å gi gass vidare.

Sjå presentasjonen her.
Isbilen kommer til Hognestad!

Postet av Hognestad IL den 20. Okt 2015Vi har inngått en avtale med isbilen om levering av forhåndsbestilt is.

HIL står igjen med en fortjeneste på 100 kroner per pakke, så her er det bare å selge!

Klarer vi å selge 500 pakker får vi 50.000 til å bruke på (f.eks) klubbhus!!Det eneste med dette er at pakkene hentes den dagen isbilen er her.

Denne datoen er TIRSDAG 24 NOVEMBER fra kl 17.00-21.00

Isbilen har kortterminal, så vi trenger ikke ha med penger.


Ordreseddel og huskelapper kan printes ut hjemme.HIL huskelapp.pdf
HIL ordreseddel.pdf

250isbil.jpg


Jæren Olje sponser fotballer

Postet av Hognestad IL den 20. Okt 2015

Vi vil gjerne takke for støtten fra Jæren Olje som sponset fotballer til våre fem fotball lag i vår.TV-aksjonen 2015

Postet av Hognestad IL den 29. Sep 2015

Også i år vil HIL bidra til TV-aksjonen som i år går til regnskogfondet.

Vi har behov for bøssebærere søndag 18 Oktober.

For påmelding eller nærmere info, ring Per Jone Bakker på tlf. 40234155,

ev. mail per.jone.bakker@lyse.netLyst å spele bordtennis?

Postet av Hognestad IL den 27. Sep 2015

Herr Nordsletten har vært så raus å gitt oss i HIL et bordtennisbord. Det står i forsamlingshuset, og er klar til bruk. Ta kontakt med Øyvind på 99 26 02 87 eller oyvind@nordsletten.com så ser vi om vi klarer få til en gjeng som vil.Nå er høsten her!

Postet av Hognestad IL den 17. Sep 2015

Neste mulighet for handle inn disse gode refleks vestene er fredag 30.oktober i forsamlinghuset på Hognestad fra kl 19.00.
Ta med kr 75, å sikre deg vest til mørkere tider. Vel møtt!
Kan også betale med kort denne kvelden.

De finnes i både barn- og voksenstørrelser, men kun i en farge; Hognest'-oransje.Nå er regningene på vei ut til medlemmene

Postet av Hognestad IL den 14. Sep 2015Nå kommer det ut faktura til de som skal betale kontingent. I den anledning har jeg lyst å opplyse om at betalingsvarsel ikke er en purring. Dette ligger inne på Min Idrett, å ikke noe som kan forandres av oss før utsendelse. Har du ikke fått noe, logg inn på Min Idrett og sjekk om du/dere står oppført riktig, og med rett mailadresse. Takk for nå!


Dugnadsånd under press

Postet av Hognestad IL den 1. Sep 2015


«Det er ikke "dugnad" hver gang man gjør noe upopulært.»

Mange synes det er en genuin glede å delta på dugnad. Dypest sett handler det likevel om at den enkelte ofrer noe, for at man i fellesskap skal oppnå noe større og bedre. Vi trenger å anerkjenne at det man gjør kan være upopulært i starten, at det vil koste noe for den enkelte, men samtidig er det nødvendig og riktig på lengre sikt.

Vi har hørt på mange som føler at dugnadsånden er svekket, at folk bare tenker på seg selv og ikke orker å gjøre en innsats for fellesskapet. Samtidig vet vi at en sterk frivillighetskultur ikke bare er viktig for de frivillige organisasjonene, men for hele vårt samfunn. Den frivillige innsatsen har en økonomisk betydning og er samtidig viktig for sosial integrasjon og demokrati.

Typisk norsk

Det er typisk norsk å drive med dugnad. Så typisk at våren 2004 ble ordet «dugnad» kåret til Norges nasjonalord. «Dugnad» tok prisen foran andre ord som «hæ», «koselig» og «matpakke». Det er også typisk for Hognestad å få bygda vår med på dugnad for å oppnå det vi ønsker, blant annet Hognestadhallen. Vårt neste mål er nytt klubbhus.

Samtidig som dugnadsånden er sprell levende, kan vi registrere en del grunner til bekymring. Frivillighetens kjernetropper krymper; færre gjør frivillig arbeid mer enn én time i uka i dag enn for fem og tolv år siden. Dugnadsånden er også i bevegelse. For det første har vi fått en «forgubbing» innen frivilligheten. Mange holder heldigvis ut år etter år, men vi sliter med rekrutteringen nedenfra. Et annet viktig trekk er at frivilligheten utøves innenfor andre rammer. Engasjementet blir nå kortere, mindre forpliktende og mer lokalt. Vi engasjerer oss som «totimers frivillige» som kioskselger på fotballbanen, lager lapperører og rigging til arrangement. Frivilligheten er ikke død, men det har kommet noe rastløst over den.

Heller penger enn tid

Data fra Institutt for samfunnsforskning viser at frivillig arbeid stadig blir svakere knyttet til organisasjonene. Færre synes det er viktig å arbeide for bestemte organisasjoner, og flere gjør frivillig arbeid uten medlemskap. Frivillig innsats handler nå i økende grad om selvrealisering; å heve egne kvalifikasjoner eller å styrke selvfølelsen.


«Vi har fremdeles en relativt godt utviklet frivillighetskultur. La oss ta vare på dette fortrinnet, det som mange mener er ryggraden i et godt utviklet sivilsamfunn. Skal vi beholde dette må vi være villig til å se på andre former for frivillighet og organisere oss på ulike måter. Dugnadsånden er ikke død, den er bare i bevegelse.»


Dugnad traktorpulling

Postet av Hognestad IL den 23. Aug 2015

Til helgen er det igjen traktorpulling på Håland. I den anledningen har vi i HIL vært heldige å fått tildelt dugnad. 3 dagvakter og 6 kveldsvakter. Dette gir penger i kassen.

Hvis vi nå skal få til dette fine, flotte klubbhuset så trenger vi penger. MASSE penger. Dugnad er en fantastisk flott måte å gjør dette på. Gi noen timer av tiden din til klubben, så får alle glede av de pengene i form av f.eks klubbhus eller drakter. Listen er lang på ting og tang vi trenger til klubben. Dugnad er kjekt og sosialt, å det gir en god følelse av å gi noe til både deg sjøl og andre.

I den anledningen trenger vi vakter; (kun voksne)

3 stk tribunevakter lørdag fra 11.30 til 17.00

6 stk festvakter lørdag 19.30 til 01.30

Alle som stiller får servert mat under dagen/kvelden.For dere som er intresserte; skriv i kommentar felt innen tirsdag.

Sjekk og Jæren Tractorpulling


Grasrotandelen - Norsk Tipping

Postet av Hognestad IL den 18. Aug 2015

Støtt Hognestad IL - del ut din Grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte den klubben eller foreningen du mener fortjener det mest!

Ønsker du å bli grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Du kan bli kunde hos Norsk Tipping via norsk-tipping.no eller hos en kommisjonær. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å fordele noe av overskuddet til Norsk Tipping. Finn din grasrotmottaker.

Det er enkelt å bli grasrotgiver, du kan tilknytte deg hos en kommisjonær enten ved hjelp av strekkode, organisasjonsnummer eller du får kommisjonæren til å søke opp navnet til foreningen din. Du kan også bli grasrotgiver via både norsk-tipping.no eller via mobilspill. Hvis ditt mobilnummer er registrert på ditt kundeforhold hos Norsk Tipping kan du sende <Grasrotandelen [org.nr]> til 2020 for registrering. Meldingen er gratis.

Grasrotandelen går ikke ut over din innsats eller eventuell premie. Din tilknytning gjelder frem til du endrer mottaker eller sletter denne. Du kan bytte din grasrotmottaker når som helst og så ofte du måtte ønske.

Les gjerne mer herKjøp Bryne billetter på familiedagen 22.aug

Postet av Hognestad IL den 17. Aug 2015

Lørdag 22.august selger Hognestad IL billetter til Bryne kampen som går søndag 23.august mot Åsane kl 18.00.
Hognestad idrettslaget mottar 50% av alle inntektene på salget.

Billettene kan kjøpes i lappe bua under Hognestad dagen og utover på bygda cuppen.

Dette er et samarbeid med Bryne FK som arrangerer naboklubb. Hognestad IL har fått tildelt hjemmekampen søndag 23.8 mot Åsane kl 18.00.

Her skal spillerne på Hognestad være ball henterer og maskoter. Vi får også besøk av Bryne spiller på Hognestad dagen.

Disse inntektene vil gå i potten til drømmen om det nye flotte klubbhuset vårt.

TA MED KONTANTER for kjøp av billett.

Billettpriser Bryne stadion 2015
Ståplass, voksen: 150 kr
Ståplass, barn/student/honnør: 50 kr
Sitteplass voksen: 200 kr
Sitteplass barn/student/honnør: 150 kr

Barn under 7 år går gratis
Barn i alder 7-17 år kjøper barnebillett


Snart teltfest!

Postet av Hognestad IL den 16. Aug 2015Men først trenger vi noen sterke mannfolk og damer til og sette opp teltet sammen med teltgjengen.

De som føler de kan være med å hjelpe; møt opp på banen onsdag kl 18.00


Hognestad A-lag starter opp igjen

Postet av Hognestad IL den 15. Aug 2015

Tiden er inne for oppstart av nytt A-lag på Hognestad.

Treningstider er satt til tirsdag og torsdag kl 19.00-20.30 på Hognestad stadion.
Alle over 16 år som kunne tenke seg å bli med å spille på A-laget kan stille på trening.

Ved ytterlige spørsmål, kontakt Jens Haugland 992 43 882


Vi håper på godt oppmøte og gleder oss over oppstart av A-lag på Hognestad!Hognestad sitt første A-lag.


Lykkemarsj 16.08

Postet av Hognestad IL den 15. Aug 2015Imorgen søndag er det årets lykkemarsj. Starttidspunkt er mellom 9 og 11.30 for både 6 og 12 km'ssløyfer.

Før i tiden var det flere som gikk marsjen enn det var folk i bygda; ingen grunn til at vi ikke klarer det igjen.

Så inviter venner og kjente for en fantastisk start på dagen. Ha med litt småpenger til startkontigent, medalje og kiosksal.

Dette er og kanon oppvarming til både siste runde med Idrettsmerket på torsdag, og dansen neste lørdag. Vel møtt!!


Turn oppstart

Postet av Hognestad IL den 10. Aug 2015

Turnen på Hognestad starter opp med nytt turn år i uke 35.

Treningstider for turn finner dere her. Barnet starter på parti utifra den alderen de blir dette året.

Alle er velkomne!

Familiedag lørdag 22.august kl 12.00

Postet av Hognestad IL den 5. Aug 2015

Årets familiedag nærmer seg!

Dagen er 22. august kl 12.00.

Vi arrangerer:
  • Seriekamper for barnefotballen med kampstart kl 12.00 og kl 13.00
  • Barne løp rundt ringen i to omganger, første runde kl 12.30 og andre runde kl 13.00. Alle barn kan delta, det blir to løyper med forskjellig lengde. Henvend dere i lappe bua for startnummer. Utdeling av medalje til alle som deltar.
  • Kl 12.30 kommer tre Bryne A-lagspillere på besøk, her kan barna få autograf. Bryne spillerne dømmer seriekampene kl 13.00.
  • Salg av HIL oransje refleksvester, finnes i alle størreslser. Pris 75,- pr stk.
  • Bu med salg av lapper, pølser, smoothie, brus, kaffe og snop.

Familiedagen går over til bygde cup kl 14.00, alle er fortsatt velkomne til å lage liv utover dagen.

Dette blir en kjekk dag for hele familien! :)


- Styret i HIL
3 uker igjen

Postet av Hognestad IL den 1. Aug 2015Til årets happening på Hognestad; Hognest'nåttå

Hæ? He du kje billett?
Fort deg å bestille ved å sette in kr 350 på kontonr 3290.56.54445. Mer info på Facebooksiå "Hognestnåttå 2015". Ønske alle en fortsatt fin sommer! Mvh Zofia


Møt opp på stadion i dag, onsdag kl 15.00!!

Postet av Hognestad IL den 30. Jun 2015

Då kommer Jærbladet for å lage reportasje om det nye klubbhuset. Kjekt hvis vi kunne vist frem våres aktiviteter litt. Er det noen som har anledning å komme nedom? Hadde vært kjekt med noen små fotballspillere i draktene, og noen engasjerte foreldre. Kom, kom. Hjelp oss fronte klubbhuset!


St. Hans feiring

Postet av Hognestad IL den 18. Jun 2015Hognestad Idrettslag arrangerer St. Hans feiring på Stadion fra kl 17.00 og utover.
Vi stiller med grill, benker, bord og bål.
Ta med ønsket mat og godt humør. Det ser ut som været også blir med oss (i hvert fall uten regn, men varmegradene må vi nok vente lengre på).

Alle er velkomne!


Mapahooney

Postet av Hognestad IL den 12. Jun 2015

Torsdag ettermiddag var det årlige Mapahooney løpet som FAU og elevrådet arrangerer på Hognestad. Og i årets første sommerdag kunne vi høre mye latter i bilene som suste forbi av ivrige barn og foreldre. Alle som ville fikk prøve bilene.
Politibilen kom også på besøk med sirene og blålys, og politiet målte farten på mapahooney bilene med laser.
Det var slag av pløser, kake, kaffi, saft og lodd, samt gratis is til alle barn.
En fantastisk kjekk ettermiddag.

Hognestad er heldig som har mye gode folk som står på for å lage gode opplevelser for små og store!


Nytt klubbhus!!

Postet av Hognestad IL den 3. Jun 2015

På det ekstraordinære årsmøtet tirsdag 02.06 ble det vedtatt å fortsette med planene om nytt klubbhus. 13 for, ingen mot.

Vi mangler fortsatt endelig budsjett, men i grove trekk blir dette delt opp i 3 like store deler.
Vi som idrettslag, kommunen og de statlige tippemidlene betaler alle vår del. Totalkostnaden for alt ventes og komme opp i 4,8 millioner, så vi i HIL må ut med ca 1,5 millioner.

Dette må dekkes inn en plass, så det kommer til å gjøres en stor innsats med sponsing, dugnad og andre økte inntekter. Er du ikke medlem i klubben, så ta kontakt, så melder vi deg inn. Vet du og om noen som kan stille som sponsor så tar du og kontakt.


Har du spørsmål, vil bli medlem eller vet om potensielle sponsorer til nytt klubbhus; ta kontakt!

Mailadressen er klubbhus@hognestadil.no

Her er tegningene på det flotte bygget: Skisseprosjekt Hognestad IL.pdf

Vårens vakreste eventyr og ekstraordinært årsmøte

Postet av Hognestad IL den 1. Jun 2015Hognestad IL inviterer til turnavsluttning i hallen idag mellom 17.30 og 19.00.

Møt opp å se desse flinke turnerne i et forrykende show.

Nytt for iår; Vi kommer til å sjekke antall besøkende, så ha litt tålmodighet når dere går inn. Dette er for deres egen sikkerhet. Vi kommer og til å dele ut lapper til dere som ennå ikke er støttemedlemmer. Håper dere vil vær med å støtte oss!Vi har og et ekstraordinært årsmøte imorgen tirsdag kl 20.00. Vi manglet godkjenning av regnskap sist møte, det er nå i orden og klar for godkjenning.

Byggekomiteen kommer innom etter sitt møte med Time Idrettsråd for å gi oss siste nytt i saken om nytt klubbhus. Her er det bara å komme for å se det fantastiske bygget som er planlagt. Kaffe og kringle til alle fremmøtte.Tusen takk for innsatsen!

Postet av Hognestad IL den 31. Mai 2015

Vil takke alle som har vært med på å gjøre dette til en kjempehelg for "di Hognest"

Alt fra di som har vært på dugnad på Jærnåttå, til stort og smått som møtte opp for å heie frem syklistene på lørdag. Tusen takk!!
Tour des fjordes 2015

Postet av Hognestad IL den 28. Mai 2015

Tar turen innom Hognestad førstkommende lørdag. Ta med HIL-huå å et flag, å møt opp ved skulen. Syklistene antas å suse forbi ca 14.30.Etappe 4


Info til dei som skal være med på dugnad i helgå

Postet av Hognestad IL den 26. Mai 2015Heisan Folkens!Nå nærmer det seg den store dugnadshelga for HIL!Som dere seg i vedlegget er det en del endringer i arbeidsoppgavene. Hele 13 stykker av oss skal stå i baren, og bare 3 stykker skal være vakter i år. Det er også nye arbeidstider i år.

Mangler også kontaktopplysninger for noen ennå, ber dere som dette gjelder å sende til meg.
Om dere ønsker å bytte vakter må dette gjøres innbyrdes og rapportere til meg.
Oppfordrer alle som har anledning til å stille på info-møte i teltet på torget torsdag 28.5 kl 20.

Da ønsker jeg dere alle velkommen til årets kjekkeste dugnad!

Mv. Per Jone Bakker Mobil: 402 34 155


Dugnad Jærnåttå 2015 Rev3..pdf
For dere som ikke har begynt å trene til idrettsmerket enda;

Postet av Hognestad IL den 18. Mai 2015

Ta kontakt med Mette, hun hjelper dere med både trening og tester.

PS; Idrettsmerkets første runde går på stadion torsdag 28 Mai kl. 19


17. Mai - Folketoget

Postet av Hognestad IL den 13. Mai 2015
Det nærmer seg 17. mai og tog tid med stormskritt. Styret i Hognestad IL utfordrer alle medlemmer til å bli med oss i Folketoget på Bryne. Toget starter kl 16.00 (møt opp i god tid!) fra Bryne stadion, og HIL er nummer 19. i rekken.

Oppfordrer alle medlemmer som har HIL overtrekkdress til å bruke denne i toget sammen med den super kule HIL luen. ( Bruk gjerne sponsorgenseren eller endre sorte trenings klær om du ikke har HIL overtrekkdressen)

Været er det ingen som kan styre, men vi kan styre humøret og gleden over å gå i tog! :)

Hipp, hipp, hipp HURRA !!!

Oversikt over rekkefølge i folketoget


Hognestad Idrettslag blad

Postet av Hognestad IL den 13. Mai 2015

I løpet av denne uken blir nyeste nummer av HIL bladet utlevert.
Det er mange kjekke saker som er verdt å lese om i bladet.

Dersom noen medlemmer ikke mottar bladet er det fint om dere tar kontakt, ellers vil nyeste blad alltid være tilgjengelig i gangen i hallen.

Innkalling til nytt årsmøte

Postet av Hognestad IL den 12. Mai 2015

Hognestad IL innkaller til et ekstraordinært- og fortsettende årsmøte 2 Juni kl 20.00 i forsamlingshuset.

Den ekstraordinære delen er godkjenning av planene til det nye klubbhuset, og den fortsettende delen gjelder godkjenning av regnskap for 2014. Dette ble dessverre ikke ferdig revidert til sist årsmøte.

Møt opp å se planene for det nye flotte huset! Forsamlingshuset tirsdag 2 Juni kl 20.00
Jærnåttå 2015

Postet av Hognestad IL den 6. Mai 2015

Nå er dugnadslisten klar for Jærnåttå 2015. Det har vært store problemer med å distribuere denne listen, så vi ber dere som er på listen om å kontakte Per Jone Bakker så fort som mulig. Telefon 40234155, eller mail dugnad@hognestadil.no.

Er du ikke med på listen, men har lyst å være med, så er du selvfølgelig velkommen.
Ta kontakt med dugnadsansvarlig så fort som mulig!!


Dugnad Jærnåttå 2015 Rev2..xlsx
HIL luer

Postet av Hognestad IL den 29. Apr 2015


Ønsker du en eller flere av disse superkule og populære HIL luene??
Send mail til: fotball@hognestadil.no for bestilling og vent med betaling til du har fått bekreftelse på at vi har flere igjen.
Betales til konto: 3325.20.70368. Merk betaling med navn!

Luen koster 150,- hvor overskuddet går til Idrettslaget i planen om nytt klubbhus på Hognestad.

Det er få luer igjen nå!!Mvh

HIL Styret
Viktig melding til HIL-foreldre!!

Postet av Hognestad IL den 24. Apr 2015

Sjekk følgende på Min Idrett:

·Er ditt barn medlem i Hognestad Idrettslag gjennom Min Idrett?

·Er adressen rett? - For å kunne sende «Hognestadbladet» til deg må vi ha rett adresse.

·Har du registrert en epost-adresse? - For å kunne sende ut informasjon til deg må vi ha en epost-adresse.

Har barnet ditt sluttet? – Gi beskjed til turn- eller fotballansvarlig (sjekk hjemmeside!)

Takk for at du hjelper oss å holde medlemsregisteret oppdatert!Årsmøtereferat og nytt organisasjonskart

Postet av Hognestad IL den 16. Apr 2015

Her kommer refarat fra årsmøtet, og det nye organisasjonskartet som ble vedtatt.
Det kommer et til årsmøte ut mot sommeren, med gjennomgang av fortgang i nytt klubbhus.
I mellomtiden får vi glede oss med Rosseland, som har åpning av sitt nå i helga. Mvh Zofia


Årsmøtereferat HIL 2015

Org.plan HIL 2015Siste finpuss på Hognestad Stadion

Postet av Hognestad IL den 9. Apr 2015

Ingen unnskyldning til å utsette idrettsmerket mer.
I dag fylles det på med fin grus på løpebanen på Hognestad stadion. Og vi oppfordrer alle medlemmer og andre til å bli med på idrettsmerket som HIL arrangerer.

Datoene for merketakingene blir satt på neste styremøte 14.april og blir lagt ut på hjemmesiden vår under Aktivitetsplan etter møtet. Under denne fanen blir det lagt ut alle planlagte aktiviteter i Hognestad Idrettslag for hele 2015.
Tine fotballskole på Bryne 22-24. juni 2015

Postet av Hognestad IL den 23. Mar 2015

Bryne arrangerer Tine fotballskole 22-24. juni. Her melder foreldre på spilleren selv.
Mulig et alternativ for SFO.

Klikk inn på denne linken for påmelding: Tine FotballskoleBoot Camp gruppetrening med personlig trener Hilde Hognestad

Postet av Hognestad IL den 23. Mar 2015

Hilde kjører på videre med gruppetrening i Hognestad Hallen og ute på Hognestad:

Fortsetter med nye Bootcamp utover våren og sommeren. Vil du bli med? Meld deg på nå!

Du vil bli i bedre form, bli sterkere, få bedre utholdenhet, få nye treningsvenner, økt treningsglede, få personlig veiledning og støtte.

Bootcamp 2 - kun 4 ledige plasser...
Tirsdager kl 16.30 - 17.30
Fredager kl 17.00 - 18.00
Sted: Inne i Hognestad Idrettshall
Oppstart tirsdag 7.april og frem til og med torsdag 30.april (den siste fredagen er 1.mai så da er vi ute torsdag 30.april I stedet)
8 økter til sammen.
Pris: 990,-


Bootcamp 3 - kun 2 ledige plasser
Tirsdager og torsdager kl 18.30 - 19.30
Sted: Utendørs ved Hognestad skule og fotballbane.
Oppstart tirsdag 19.mai og frem til og med tirsdag 7.juli (st.hans er en tirsdag så da trener vi ikke)
14 økter til sammen
Pris: 1490,-

Du kan melde deg på begge to eller bare en av dei.

Send en personlig melding til meg her, eller på hildehognest@gmail.com.
Vårpuss rundt fotball banen

Postet av Hognestad IL den 23. Mar 2015

Nå er det full gang på fotball banen på Hognestad. Drensen ble spylt sist uke og nå bytter kommunen ut massen rundt løpebanen. Perfekt tid å ordne dette på, nå er vi klar for ute trening!Medlemsfordel

Postet av Hognestad IL den 5. Mar 2015

Hognestad IL har samarbeidsavtale med Intersport Bryne. Dvs at alle medlemmer får 25% avslag på alt klubbutstyr.


Avslaget gjelder også trenings klær som er Umbro feks t-shorter og shortser. Dersom du eller barnet ditt trenger noe nytt til trening eller kamp vil vi anbefale deg å ta turen til Intersport.


Gjelder klubb overtrekksdress, fotballsko, innesko, treningsklær og div fra Umbro.
Også turnsokker/sko får du 25% avslag på.

I tillegg får medlemmer 10% på alt annet i butikken.

Klubbdress: Umbro Vision
-Treningsdress i microkvalitetEn teknisk og funksjonell treningsjakke i vind- og vannavvisende microkvalitet. Jakken har god passform, og er perfekt til løping og annen trening. Buksen er vindavvisende microkvalitet med 100 % stretch. Polyestermateriale på innsiden av bena for økt bevegelighet og komfort. Fungerer også bra som en overtrekksbukse til og fra trening.

Endelig sykkelsti!

Postet av Hognestad IL den 3. Mar 2015

http://i47.tinypic.com/2ywe4ba.jpg?&width=1024&quality=90
Litt gammelt nytt; men nå er sykkelstien fra Line til Steinsland endelig vedtatt. Vi takker ALLE (ingen nevnt, ingen glemt) for alt arbeid som har blitt lagt ned i dette prosjektet. Forhåpentlig kan vi innvie den allerede neste vår.
Jærbladet sin dekning av saken.


Årsmelding 2014

Postet av Hognestad IL den 2. Mar 2015


Klikk på linken her for å lese årsmeldingen: Årsmelding 2014.pdfYoga på Hognestad

Postet av Hognestad IL den 16. Feb 2015

Det blir arrangert yoga i Hognestad hallen fra og med 23. februar kl 20.30 og varer 75 min. Opplegget koster 1200,- og går over 9 mandager.
Endelig påmelding sendes over facebook til Therese Gjestemoen i en personlig melding med navn og telefonnummer.


Boot Camp Gruppetrening med Personlig Trener Hilde Hognestad

Postet av Hognestad IL den 13. Feb 2015
Det pågår for tiden Boot Camp i Hognestad hallen. Her er det ti påmelde deltakere som trener to dager i uken med personlig trener Hilde Hognestad. Dette programmet varer i syv uker som utgjør 14 gode treningsøkter. Da det kun er plass til 10 stk ble det tidlig fult på Hildes opplegg. Men om etterspørselen er stor nok så vurderer Hilde ei gruppe til, men da blir det en gang i uken og lørdag ettermiddag.
Gi lyd om du har lyst til: hildehognest@gmail.com
Eventuelle påmeldinger og oppstart vurderes etter det.

Tidligere kunder omtaler trening med Hilde:

"Hilde er ein fantastisk god trenar som har ein tålmodig og respektfull framtoning, og er veldig flink til å sette opp individuell plan samt felles for ei gruppa. Eg såg fram til kvar trening med glede. Anbefales!"

"Treningene med Hilde var veldig motiverendes og inspirerende. Hun er veldig flink til å se hver enkelt person og skreddersyr plan etter dette. Hun innehar gode kunnskaper om trening og anatomi. Anbefales på det sterkeste!"

"Opplevde fysisk fremgang, hvor styrke og utholdenhet ble betraktelig bedre. Gjennomført bra opplegg hvor jeg opplevde at hele kroppen var i fokus"

"For meg har Hilde betydd en ny gnist på treningshverdagen. Hun ser alle og kan tilrettelegge uansett hva slags form man er i. Kanonkjekt!"
Årsmøtet

Postet av Hognestad IL den 6. Feb 2015
Det blir årsmøte på forsamlingshuset måndag 2. mars kl. 20.00. Eg oppfordrar alle medlemmar å koma, både for å høyra kva styret driv på med og for å høyra at neste mål i HIL er nytt klubbhus.